marți, 30 martie 2010

O mare de scoici



In week-end ne-am revazut, eu cu marea cea mare. A fost neprietenoasa, cred ca era suparata ca nu am mai fost de atata timp sa o vad. M-am plimbat pe plaja, m-am bucurat de soare as fi vrut sa intru cu picioarele in apa ... dar nu era momentul, doar era suparata .. si era rece :). Mi-am incarcat bateriile pana data viitoare cand o sa merg sa o vad ... sper sa fie cat mai curand.

joi, 18 martie 2010

Alina

duminică, 14 martie 2010

Be smarter than yourself



Am citit un post, care mi-a placut foarte mult despre cum sa te intreci pe tine insuti ... Clar nu trebuie sa lasam sinapsele alea imputite sa ne controleze pana la urma e doar o problema de pozitionare. Aceeasi situatie privita din alt unghi ... e alta situatie. Si de unde stau eu acum ... se vede clar ca vine primavara :)

vineri, 5 martie 2010

Cliseu



Undeva … tarziu in noapte … “It's cold outside but between us it's worse in here” versurile o lovesc si o intristeaza. Gandurile ii zboara la vremea cand nu aveau nevoie de cuvinte, cuvintele erau de prisos tot ce aveau sa isi spuna, isi spuneau din priviri. Era frumos, se iubeau si au crezut ca asta e de ajuns. Au devenit neglijenti si au cazut in rutina. O voce a anuntat… Atentie! Se inchid inimile … dar au ignorat anuntul… nu era pentru ei. Nu putea sa fie pentru ei. Ei erau fericiti, in aparenta. Acum fiecare sta pe partea lui si asteapta o statie la care sa coboare. E toamna. O toamna lunga, mohorata si trista, toamna din inima ei.

miercuri, 3 martie 2010

Uana, Uana, Uana



Am vrut sa fac acest colaj de cand am facut portrele, azi l-am facut ... dar nu pot sa scriu nimic, doar merci Uana ... in rest ... 1000 de ganduri ... 1000 de intrebari ... finaluri si inceputuri ...