joi, 28 octombrie 2010

4 ever and ever ...




The Raveonettes - Heart of Stone

joi, 14 octombrie 2010

2 pestisori: unul rosu, unul negru

El si ea, un cuplu cu oarecare vechime. Ea ii gaseste jurnalul si cum "curiosity killed the cat" incepe si citeste, cauta perioada in care s-au cunoscut ei.

"Azi am cunoscut-o pe EA. E draguta. Am invitat-o la un suc. ... Azi i-am luat flori si am dus-o la film ... Azi am fost cu ea in parc, romance .. romance ... dar numai pana o f..t."

Usor dezamagita de atitudinea lui fata ea, mai da cateva pagini si ajunge la ziua in care el i-a facut un cadou frumos.

"Azi ea a fost foarte fericita, i-am luat un cadou. 2 pestisori: unul rosu, unul negru. Ca la toare curvele cu care m-am f...t".

P.S. Personajele sunt fictive, dar faptele sunt reale si pisica asta e moarta... pe vecie. :)

marți, 12 octombrie 2010

Cele 15 minute de faima

Mi-a crescut inima cand am citit articolul aparut pe academiafeminina.ro ... deci cele 15 minute de faima s-au dus, pot sa pun si eu aparatul langa vioara si sa plec. sau...?

Multumesc pt aprecieri. :)

luni, 11 octombrie 2010

One to one

Pentru ca m-am obisnuit cu work-shopuurile one to one si imi plac mult, am fost in LdS la unul de editare ... rezultatul se vede :)

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Julie Andrews

joi, 7 octombrie 2010

Coco Chanel

Ziceam zilele trecute ca am fost vizitati la redactie de niste mari doamne, una din ele era Coco Chanel. :)



De fapt ... era doar Monica noastra care isi facea de cap :)

marți, 5 octombrie 2010

La Brasov I

Am venit acasa ... hotarata sa editez pana ies fulgii din monitor ... dupa 2 ore, asta am reusit sa fac. Btw ... e Xena, printesa razboinica, m-am intalnit cu ea la Brasov. :)

Mai insistam maine cu editarea ...

luni, 4 octombrie 2010

Brasov

Am fost la Brasov in week-end. Acolo am intalnit numai oameni faini, care mi-au placut foarte mult. M-am plimbat pe stradutele alea inguste, era sa imi dau duhul urcand niste trepte ... mulllltttteeee trepte, am vazut cum se da ora fixa acolo, am pozat o bricheta pana mi-a venit sa imi iau lumea in cap ... si asta am facut ... am plecat pe dealuri ... si acolo pe dealurile de la Brasov, intalnesti numai personaje celebre dar despre asta ... in urmatoarele postari :)