luni, 28 februarie 2011

Calatoriile fantastice ale LdS: Turnu

Sa incepem cu inceputul :) Ca asa e frumos.
Am zis ... de fapt Radu a zis ... Gata! Mergem. Si ne-am adunat cu mic, cu mare si am pornit la drum. Despre drum nu va povestesc nimic, ca ... nu e nimik de povestit :) Poate merita mentionat faptul ca am ascultat manele pe drum, dar nu, nu o sa zic asta :P.
Am ajuns la Turnu, ne-am cazat si am pornit la vanatoare. De poze. Primul popas a fost la un centru de echitatie, care se numea Diana, evident :). Acolo o multime de cai ... si mai mari ... si mai mici, de toate marimile si culorile. Cu ocazia asta am aflat si eu ... ca imi e frica de cai. De ponei nu, doar de cai :).



Dupa ce ne-am imprienit putin, cine a avut curaj, unul dintre cai a tinut sa ne arate cat de tare poate sa alerge el. Si in timp ce el alerga ca nebunul, eu incercam, ca nebuna, sa imi setez aparatul dar nu prea le-am nimerit de data asta. Setarile, ca despre ele vorbim.



Vazand calul ca le-am dat de cap intr-un final, s-a apropiat de mine si m-a intrebat din priviri: "esti pregatita?" si eu, tot din priviri i-am raspuns: "da", apoi mi-a zambit si a plecat.



Si noi am plecat la o plimbare cu sania. Trasa de cai, evident.

Si-am incalecat pe-o sa ... nu, nu am incalecat. punct

6 comentarii:

Viorel spunea...

Hmmm... ai ascultat manele pe drum?! Le-ai cantat! :)

Dianet spunea...

Daaaaa ... recunosc ... am si compus :))))) fara numar, fara numar.

Viorel spunea...

:) ...se cheama improvizat ceea ce ai facut... Jam session. Diana si Guta.

Dianet spunea...

cum spui tu ... dar cd-ul nu era al meu ... si cineva ... a strambat din nas cand i-am pus melodiile mele de pe aifon. :)))))
si ... ca sa terminam discutia, ca ma plistiseste ... ok ... recunosc ... sunt manelista, e bine?

Bieţîvan Ratat spunea...

Deci să înţeleg că, atunci cînd vine vorba de cai, mărimea contează. La cei mici nu ai trac, dar cînd apare unul mare uiţi pur şi simplu setările. Mai bine în situaţii de astea stresante, îi dai de la început camerei prioritate la timpul de expunere, căci viteza contează cînd vine vorba de cai....

Veronique spunea...

Caii sunt foarte frumosi, foarte inteligenti si prietenosi, dar greu de fotografiat! :-)